Szállás árak Hotel Narád & Park ****

Hotel Narád & Park ****

Címlap » Mátraszentimre » Mátraszentimrei szállások » Hotel Narád & Park **** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Hegyvidéken
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Napi szobaszervíz, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Központi széf, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Rádió, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű fedett medence, Meleg vizű fedett medence, Tenisz, Edzőterem, Kosárlabda

Hotel Narád - Park

Rohanó világunkban a turisták vágynak a csendre, a természet ölelésére, ugyanakkor nem akarnak lemondani otthonuk komfortjáról sem. A Hotel Narád & Park mindezt nyújtja a Mátra egyik legszebb pontján. Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek is van mit felfedezni a hotel mellől kiinduló túra útvonalakon.

Mátraszentimre legújabb, négycsillagos szállodája 140 vendéget tud fogadni kétágyas szobákban és apartmanokban. A felújítás során 51 db négy csillagos szoba került kialakításra. Új formát kapott az étterem, mely egyszerre 140 fő befogadására képes, illetve bővült a konferencia kapacitás is. A wellness részlegben beltéri úszómedence (10x6 m), 20 elemes, 70 m2 –es élménymedence és egy 18 m2 –es gyermek medence várja a vizek szerelmeseit, illetve finn szauna, infra-, gőz-, sókabinok, és sókád, fitnesz terem gondoskodik a felüdülésről. A Wellness részleg tetőteraszán egy napozóterasz kapott helyet.

A négycsillagos Hotel Narád & Park 810 m-es magasságban, gyönyörű erdei környezetben helyezkedik el. Mátraszentimre központjától 50 m-re található. A község Gyöngyöstől 32 km-re, Pásztótól és Parádtól 25 km-re, Egertől 60 km-re fekszik; távolsági buszokkal, valamint gépkocsival a 24. számú főúton közelíthető meg. A Hotel Narád & Park szálloda Mátraszentimre egyetlen négycsillagos, minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálláshelye, és vendéglátó egysége.
A szálloda parkjából gyönyörű őstölgyesen keresztül közvetlen sétaút vezet a Narád - patakhoz. A patak mentén található cserjésekben nyugodt időben vadállatokat is megfigyelhetünk. A hotelben beszerezhetőek mind a gyakorlott, mind a nem túl tapasztalt túrázók számára lehetőségeket kínáló kiadványok. Több túraútvonalon haladva gyönyörködhetünk a Kékes, illetve Galyatető panorámájában, a mátraszentlászlói Vöröskő-kilátóból tiszta időben felfedezhetőek a Tátra csúcsai.

Természetjárás, kirándulások
A szálloda parkjából gyönyörű őstölgyesen keresztül közvetlen sétaút vezet a Narád -patakhoz. A patak mentén található cserjésekben nyugodt időben vadállatokat is megfigyelhetünk. A hotelben beszerezhetőek mind a gyakorlott, mind a nem túl tapasztalt túrázók számára lehetőségeket kínáló kiadványok. Több túraútvonalon haladva gyönyörködhetünk a Kékes, illetve Galyatető panorámájában, a mátraszentlászlói Vöröskő -kilátóból tiszta időben felfedezhetőek a Tátra csúcsai. A szálloda előtt fekvő Narád -völgyön keresztül Ágasvárra vezető túraútvonalon találjuk az egykori Csörgő -malom romjait. A kicsit nagyobb erőkifejtést igénylő séták számos természeti látnivalóval kárpótolnak: a Mátra vadregényesebbnek nevezhető tájához, a Csörgő -szurdokhoz, talán nem is vezet jelzés, de térkép segítségével könnyen odatalálhatunk. Sajnos nem látogatható, de kívülről is érdemes megtekinteni a piszkéstetői csillagvizsgálót. A kirándulásra alkalmas évszakokban a szálloda közvetlen környezetében szervezett túraprogramokkal várjuk a látogatókat.

Sportolási lehetőségek a szabadban
Az aktív wellness feltételeinek megteremtéséhez a szabadban teniszpálya, futball- és kosárlabdapálya áll rendelkezésre, melyekhez eszközöket is tudunk biztosítani. A szálloda közvetlen közelében szánkózásra alkalmas meredek és lankás dombok találhatóak, amihez a szálloda szánkóit igénybe lehet venni.

Szolgáltatások:
Hitelkártya és Üdülési csekk elfogadás, Internet elérhetőség, csomag-és értékmegőrzés, ébresztés, sportszerek kölcsönzése, virágrendelés, asztalfoglalás, programszervezés.

Szobainformáció
A hotel 41 kétágyas, 2 akadálymentesített szobával, 6 apartmannal és 2 lakosztállyal - 112 alap férőhellyel - várja a látogatókat. Kétágyas szobáink közül 8 összenyitható áll a Vendégek rendelkezésére. A szobák mindegyike televízióval, telefonnal, minibárral, szobaszéffel, hajszárítóval és vezetékes internet csatlakozási lehetőséggel garantálja a megfelelő elhelyezést mind a családdal érkező, mind a konferenciákon résztvevő Vendégeink számára. Szobáink többsége zuhanykabinos és pótágyazható. Kijelölt szobák állnak a kisállattal érkező Vendégeink rendelkezésére. Kis családos apartmanjaink egy nappalit, egy kétágyas szobát, fürdőszobát, előszobát foglalnak magukba, melyek maximum 4 fő elhelyezésére alkalmasak. Nagy családos apartmanjainkban egy nappali, két kétágyas szoba, fürdőszoba, előszoba található, mely maximum 6 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést.

A kisgyermekes családokat gyermekszobákkal, gyerekbútorokkal (kiságy, pelenkázó, fürdőkád), gyermekbekészítésekkel (fürdető, gyerekpohár, stb.) várjuk. Éttermünk etetőszékkel, mesefigurás étkészlettel, előkével biztosítja a kicsik zavartalan ellátását. Az első emeleten létrehozott, a gyermekek fejlődését is elősegítő játékokkal, eszközökkel berendezett játszószobában kellemesen, és egyúttal hasznosan tölthetik el az idejüket az apróságok. Az erdei utakon való közlekedésre alkalmas babakocsik biztosításával a gyermekkel érkezők számára is lehetővé tesszük a természet szépségeinek felfedezését.

Érkezés napján 14:00-tól lehet elfoglalni a szobát, távozás napján 11:00 óráig áll rendelkezésre Vendégeink részére. Korábbi érkezés vagy távozás a foglaltságtól függ. Korai érkezés estén 10:00- 14:00 között 3 000 Ft szobánként a foglaltság függvényében. Késői elutazás esetén 16:00-ig 3 000 Ft szobánként a foglaltság függvényében.

Wellness
Az aktív pihenést előnyben részesítők számára a szálloda földszintjén újonnan kialakított, 350 m2 -es wellness részleg nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A edzőteremben a hagyományos berendezéseken kívül, kardio -fitnesz gépek állnak rendelkezésre. Ezen kívül úszó-, élmény-, gyermekmedence, finn és infra szauna, gőzkabin, sószoba és sókád valamint tepidárium biztosítja a testedzés utáni kikapcsolódást. Az egészséges életmód jegyében éttermünk reform, illetve vegetáriánus fogásokat, és italokat is kínál. A wellness részleg további szolgáltatásai: szolárium, wellness fürdők, testkezelések, fitness és aqua programok. Masszőreink kezei alatt nem csak a test hanem a lélek is felüdül. Általános masszázs, gyógy- és speciális masszázsok is a kínálataink között szerepelnek.

Medencéink:
- Úszómedence - beltéri 27 °C
- Élménymedence - beltéri 34 °C
- Sókád - beltéri 34 °C
- Gyerekmedence - beltéri 36 °C

Étterem
160 fő befogadására alkalmas, 07 órától 22 óráig nyitva álló étteremmel biztosítjuk a vendégek magas színvonalú gasztronómiai kiszolgálását. Az étterem vadspecialitásokkal, szlovák nemzetiségi ételekkel, szobaszerviz szolgáltatással várja vendégeit. Esküvők, egyéb színvonalas rendezvények, találkozók teljes körű megszervezését is vállaljuk.

Kávézó - Drinkbár
Zamatos kávékészítményeket, több borvidék reprezentatív választékát, kellemes hangulatot kínálunk 7 órától 22 óráig.

Sörkert
A sörkert tavasztól őszig kiváló helyszínt biztosít kerti bogrács- és grillpartiknak, állófogadásoknak. Baráti társaságok kedvelt időtöltéséhez szabadtéri sütő- és főző helyek állnak rendelkezésre.

Konferencia
Szállodánk két konferenciateremmel rendelkezik. Az első emeleten újonnan épült szekcionálható konferenciaterem teraszáról gyönyörű panoráma nyílik Ágasvár felé. Konferenciatermeink:

1. „Csörgő -patak” konferenciaterem 80 m2 (14,5 x 5,15)

Természetes fénnyel megvilágított
Oszlop: nincs
Burkolat szőnyeg

Elrendezés:
Színházszerű: 60 fő
Iskolapados: 40 fő
Állófogadás: 50 fő
U-alak: 35 fő

Technika:
Projektor: mobil
Vászon: fix
Flipchart: van
Hangosítás: mobil

2. „Ágasvár” konferenciaterem 165 m2 (15,8 x 10,5)

Az első emeleten található, lifttel könnyen megközelíthető legnagyobb termünk, mely hangszigetelt mobil fal segítségével 2 külön bejáratú kisebb teremre szekcionálható. A teremből szép kilátás nyílik Ágasvár felé és a szomszédos mátraszentistváni síparkra csúcsára, így kiváló helyszíne lehet elegáns gálavacsoráknak és banketteknek. A teremben mobil hangrendszer, projektor, vetítővászon felszerelt.

Természetes fénnyel megvilágított
Oszlop: nincs
Burkolat szőnyeg

Technika:
Projektor: mobil
Vászon: van
Flipchart: mobil

fizetési lehetőségek
kedvezmények
6 éves korig ingyenes    pótágyon
6-12 éves korig    50 % kedvezmény a pótágyárból
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Hegyvidék
  • TELEPÜLÉS
    Mátraszentimre
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    3235 Mátraszentimre, Narád út 6.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: |
További találatok: | | | 4 | |
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Mátraszentimre

    Mátraszentimre Heves megyei község, egyben Magyarország legmagasabban fekvő települése. Népessége 500 fő. A Fe...